Wednesday, November 23, 2011

perh..lawa gilerr ahh

hahaha....meh layan sunrise kat camp base Kem Baha..
kt air tejun tu yg famous gunung stong dari bawah pon bleh nmpk :)
stat kul 6 lbh lagi tungu nk tgk..sejuk oo...
pandagan dari bawah dalam bas..nmpk kan air tejun tu :)
 1
 2
3
 4
 5
6
 7
 8
9
 bole maen2 da :)
 amek ko..ko ade :)
lau la mentari beso nie kan :)
 

da cerah daaa...

1 comment:

Hishamudin Bin Mohamad TwonTawi said...

banyak lagi gambar dalam simpanan tuh.... upload ar..

cadangan... setiap hari upload gambar tempat2 menarik dalam uitm.... pastu masukkan link dalam uitm kelantan fb atau rakan hea fb...suruh diorang teka...

nanti boleh buat contest... syarat kontest paste gambar dalam blog diorng then, review sikit... pastu bagi la hadiah gempak sikit.. pendrive ke... yang org hilang tak ambil2...sbb kalau simpan pendrive 2 pun bukanya guna...

ataupun, pegi je beli pendrive murah2 kat lowyat... mesti ramai..saya boleh sponsor...hadiah..tapi letak link blog sya..saya boleh promote kontest tu..terbuka untuk studet uitm kelantan jer..
mesti menarik kontest ni..

Setiap yg sertai kontest buat bloglist...
pasti ramai yg akan masuk, ranking dalam google pasti naik...dan fokus kepada gambar jer..demo ada skill dan kamera...

contoh: http://denaihati.com/daftar-sebagai-peserta-contest-gadget-impian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...